Van egy álmom.

Legyen kevesebb izgulás, és még több jókedv az iskolában!

Ezért van egy misszióm. Iskolásokat és tanárokat tanítok meg kopogtatni, azaz az Érzelmi Felszabadító Technikát használni. Hogy a gyerekek ne izguljanak, ha felmérőt írnak, felelnek, vizsgáznak. Ne szorongjanak, ha rossz jegyet kapnak, ha csúfolják őket, vagy ha senki sem hallgatja meg őket.

Ha hívtok (egyelőre csak Budapesten), egy osztályfőnöki óra keretében szívesen megtanítom a gyerekeknek ezt az egyszerű és hatásos stresszoldó módszert. Akár már elsősökhöz is elmegyek, és mindig az adott korcsoporthoz igazítom a magyarázatot és a gyakorlatokat.

Szeretnék még több gyerekhez eljutni, és ebben kérem a segítségedet. Ha ismersz olyan tanárt vagy igazgatót, aki szívesen vendégül látna, akkor továbbítsd neki ezt a felhívást. Ez egy ingyenes program, semmilyen költséget nem jelent az iskolának.

További részletekért kattints ide!

Eddig főleg olyan iskolákba hívtak, ahová rossz szociális körülmények között élő gyerekek járnak, ahol sok az elvált szülő, és az iskolába otthonról sok feszültséget hoznak be magukkal a gyerekek. De a jómódú szülők gyerekei is szoktak izgulni, csak ők más miatt. Egyszóval izgulásmentesítésre minden gyereknek szüksége van!

Mindig azzal kezdem, hogy megkérdezem őket, mikor szoktak izgulni. Aztán elmondják, hol érzik az izgulást a testükben. Eleinte alig-alig akarnak beszélni, aztán nem lehet őket leállítani.

Pillanatok alatt megtanulják a kopogtató varázspontokat, a karatés a fiúknak tetszik nagyon, de a majmos mindenkinek könnyen megy. Aztán megtanuljuk, mi a teendő, hogy ne izguljanak felmérő előtt. Először félve, aztán egyre derűsebben mondják utánam a mondatokat. Jó látni az arcokon az örömöt, hogy kimondhatják mindazt, amitől izgulnak, vagy félnek, és a végén csodálatos látni, ahogy szívvel-lélekkel és őszinte örömmel mondják ki, hogy okosak, ügyesek, mindenre emlékeznek, jó jegyet kapnak, apa és anya meg a tanár néni szereti őket. Vannak persze szívszorító pillanatok is, például amikor egyszer az egyik kisfiú halkan odasúgta a mellette ülőnek, hogy „apa nem szeret engem”.

Egyszóval legyen kevesebb izgulás és még több jókedv az iskolákban!

Segíts, hogy segíthessek!

Továbbítsd ezt az információt általános vagy középiskolában tanító ismerőseidnek, hátha kedvet kapnak hozzá.

Köszönettel és szeretettel:
Emese