MOTIVÁCIÓS TÉRKÉP FELMÉRÉS

Minden vezető vágyik arra, hogy ismerje a munkatársai belső mozgatórugóit, hogy kinek mi a nyomógombja, mi az, amiért lelkesen és teljes erőbedobással reagál egy feladatra. A jó hír, hogy a motiváció közel sem olyan misztikus, mint gondolnánk, sőt létezik egy eszköz, ami segít abban, hogy egész pontosan feltérképezzük, és ezt a tudást beépítsük a mindennapi működésünkbe, és az egymással való közös munkánkba is. Ez az eszköz a Motivációs Térkép, ami egyéni, csapat és szervezeti szinten is láthatóvá teszi a láthatatlant, azaz számokban kifejezve megmutatja, kit mi lelkesít a munkájában. Képzelj el egy olyan világot, ahol a csapatodban ismeritek egymás motivációs nyomógombjait, és nemcsak hatékonyan, hanem jó hangulatban teszi mindenki a dolgát.

A Motivációs Térkép teszt egy kb. 10-15 perc alatt kitölthető online kérdőív, amely pillanatfelvételt ad arról, hogy jelenleg mi motivál valakit a munkájában, és milyen a jelenlegi motivációs szintje.

Egyéni, csapat és szervezeti térképek is segítik a vezetőt azzal, hogy praktikus térképet adnak nemcsak saját magukhoz, hanem az általuk irányított csapathoz is. Ha ismered, mi az, ami lelkesít, sokkal tudatosabban tudod irányítani a mindennapi lelkesedésedet. Egy helyzetben sokkal hamarabb észre fogod venni, hogy mi „szívja le” az energiádat, és tudsz ellene tenni. Ha egy csapat tagjai megosztják egymás között a motivációjuk forrását, sokkal hatékonyabban és jobb hangulatban tudnak egymással szót érteni.

TOP