ULTRARÖVID TERÁPIÁS KONZULTÁCIÓ

Gyors - Kb. 100-120 percet töltünk együtt, és ebben az időben rá tudunk látni a lényegre
Mély - Fel tudjuk tárni a problémád rejtett mozgatórugóit
Hatékony - Ott helyben létrejön benned az elmozdulás a továbblépés felé

Úgy érzed, nem boldogulsz egyedül? Nem tudod egyedül megfejteni, hogyan is segíthetnél a legjobban magadnak? Kellene valaki, aki átsegít az elakadáson, aki ott van melletted, érti, min mész keresztül?

Olyan biztonságos közeget kínálok neked, ahol a lényeggel tudsz foglalkozni, bátran szembenézni mindazzal, ami akadályoz az utadon, elengedni, amire már nincs szükséged, felkutatni valódi erőforrásaidat, és továbblépni egy egészségesebb, harmonikusabb, örömtelibb élet felé.

Az ultrarövid terápiás konzultáció egy alkalommal hoz gyors, hatékony és mély elmozdulást. A konzultáció módszertanát személyesen Dr. Buda Lászlótól, a Mit üzen a tested? és a Mit üzen a lelked? című könyvek szerzőjétől tanultam.

A konzultáció első részében beszélgetünk, hogy közösen megértsük a problémád összefüggéseit, a második részben pedig elmozdulunk a régi minták feloldása és elengedése, és az új megoldások keresése felé.

Az egyéni konzultáció időtartama: 100-120 perc

A képzésem jelenlegi szakaszában csak gyakorló konzultációt folytathatok. Ennek szabályai a következők:
1. A konzultáció ingyenes, csak a helyszín bérleti költségét fizeted.
2. A konzultáció után 2-3 napon belül rövid írásbeli visszajelzést kérek tőled a benned lezajlott folyamatról, az érzéseidről, valamint a munkámról.

TOP