Termékleírás

Norm Trainor marketing és értékesítési technológiája nagyon aktuális a mai magyar biztosítási piacon. A könyv nem ötletek füzére, hanem egy teljes technológiai és módszertani leírás. Megtörtént tárgyalásokra kísérhetjük el a könyvben szereplő tanácsadókat, és a tárgyalások fordulatainak kibontakozásán keresztül ismerjük meg magát a rendszert, amely átformálja a címanyaggyűjtésről, a tárgyalástechnikáról, és az üzletkötőről, mint magányos farkasról alkotott hagyományos képet. Egy minden ízében mai, és hosszú távon is sikeres tanácsadói praxist lehet felépíteni a könyv alapján.

A nyolc gyakorlati ötletet sikeresen megvalósító pénzügyi tanácsadók az egész világon, így Magyarországon is arról számoltak be, hogy teljesítményük és jövedelmük 12-24 hónap alatt 50-200 százalékkal megemelkedett. Szemléletük lényeges változáson ment át: személyes termelőkből a vállalkozásukat nyereségesen irányító és fejlesztő üzletemberekké váltak.

Ajánlom a könyvet azoknak, akik professzionális, és hosszú távon is jövedelmező pénzügyi tanácsadói karriert szeretnének felépíteni.