Termékleírás

A Sandro Forte februári Mesterkurzusán megrendelt könyvek átvehetők Király Mártánál!

Április 1-ig a régi áron, 4500 Ft-ért kapható a könyv

Sandro Forte 21 évesen, a család egyik közeli barátjának sugallatára vágott bele az életbiztosítások értékesítésébe. Egy tizenkét fős címlistából indult el, és három év alatt jutott el odáig, hogy megálljon a saját lábán. Mindeközben buzgón olvasta azokat a könyveket, amelyekben a szakma legsikeresebb képviselői foglalták össze a módszereiket. A siker nem is maradt el. Tagja lett a világ legsikeresebb pénzügyi tanácsadóit felsorakoztató Egymillió Dolláros Kerekasztalnak, az MDRT-nek, sőt a szakma legkiválóbbjainak 0,25 százalékát tömörítő MDRT minősítést, a Top of the Table szintet is elérte.

Példátlan értékesítői karrierjének hamar híre ment. Kezdetben az életbiztosítási üzletkötők szakmai szervezetének rendezvényein tartott inspiráló előadásokat Angliában, majd az MDRT évente megrendezésre kerülő konferenciájára is meghívták előadni, amit Sandro élete egyik legnagyobb szakmai elismerésének tart. A szakma egyik legsikeresebb képviselőjeként és előadójaként sokan kíváncsiak a kornak megfelelő, mégis egyszerű és gyakorlatias értékesítési ötleteire.

„A könyvem nemcsak rólam szól. Nyilván sokak életében történtek már hasonló események. A könyvem sokkal inkább azoknak az ötleteknek a gyakorlati alkalmazásáról szól, amelyek eredményeként egy átlagos tanácsadói praxis – és higgyék el, hogy a kezdeti években az enyém is az volt – kreatív és kimagaslóan sikeres vállalkozássá nőtt” – vall Sandro a könyv megszületéséről.