Termékleírás

A könyv a sikeres pénzgazdálkodás alapjait mutatja be gyakorlatias példákkal. Közérthetően beszél arról, hogy az egyes életszakaszokban és élethelyzetekben milyen lépéseket kell megtenni, hogy anyagi biztonságban tudd magadat és a szeretteidet. A könyvet az Egyesült Arab Emirátusok miniszterelnökének személyes kérésére kötelező olvasmánnyá tették a dubai iskolákban.

A könyv a Pénzkultúra Alapítvány kiadásában jelenik meg Magyarországon, és a teljes bevétel jótékonysági célokat szolgál.

Sanjay Tolani nemzetközileg elismert pénzügyi tanácsadó, coach, író és előadó. Egyetemi tanulmányait pénzügyi és banki tanulmányok szakon végezte, majd a diploma megszerezése után kiváló eredménnyel szerzett két másoddiplomát alkalmazott pénzügyek, valamint banki és nemzetközi üzleti tanulmányok szakon. 18 évesen kezdte szakmai pályafutását. 2003-ban az Egyesült Arab Emirátusokban több újság is őt választotta meg a régió legfiatalabb biztosítási szakemberének. Az Egymillió Dolláros Kerekasztal (MDRT) történetében ő a szervezet valaha volt legfiatalabb tagja (19 évesen), és valaha volt legfiatalabb örökös tagja (28 évesen). 2003 óta MDRT tag, tizenegyszeres COT, és kilencszeres TOT minősítéssel.

Évek óta tart motivációs előadásokat és tréningeket Délkelet-Ázsia, Észak-Amerika, Európa és a Közel-Kelet egyetemein és konferenciáin, hogy minél többekhez eljusson a biztosítás és a pénzügyi tervezés, valamint a tanácsadói hivatás és a biztosítási termékek fejlesztésének jelentősége.