Termékleírás

Tony Gordon neve jól cseng a pénzügyi szolgáltatások világában. 2001-ben az Egymillió Dolláros Kerekasztal (MDRT) elnöki tisztét töltötte be, ami – lévén, hogy Tony Gordon angol – a biztosítási üzletkötők legjavát összefogó, amerikai székhelyű szervezet történetében példa nélküli.

Tony nemzetközileg is elismert előadóként a világ mintegy 50 országában, köztük Magyarországon is a legjelentősebb biztosítási konferenciákon tartott előadásokat. Nem meglepő tehát, hogy számos helyre visszahívják, hiszen értékesítési ötletei a világ bármely országában alkalmazhatók.

A látványos szakmai sikereket hallva talán meglepőnek tűnhet, hogy Tony Gordon nem volt mindig sikerre ítélve. Kevésbé látványos iskolai pályafutását követően a kereskedelemben helyezkedett el, majd 22 évesen – családja tiltakozása ellenére – kezdett el életbiztosítási üzletkötőként dolgozni. Saját bevallása szerint az első hét évben szinte csak vegetált, és csak azért nem hagyta abba, mert nem volt más választási lehetősége. Szorgalmának és optimizmusának köszönhetően 1977-ben mégis bekerült az MDRT tagjai közé, majd egy évvel később elérte a Top of the Table szintet is, amit azóta is minden évben teljesít.

A második kiadás a szerző eredeti szándékához híven kézzel rajzolt ábrákkal kerül az olvasók kezébe, amelyeket akár egy szalvétán vagy egy A4-es lapon bárki reprodukálni tud.