ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési Feltételek

A Talento Consulting Kft. által üzemeltetett koppanyemese.hu weboldal webáruházában forgalmazott termékekre vonatkozó ajánlatok feltételei.

Tisztelt látogató!

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik. Ön megrendelésének jóváhagyásával e jogszabály értelmében a feltételeket elfogadja, ezért kérjük, rendelésének véglegesítése előtt feltétlenül olvassa el.

A szerződés a megrendelő űrlap kitöltésével és a MEGRENDELEM gombra való kattintással a Talento Consulting Kft., mint Szolgáltató és a Vásárló között jön létre.

 1. Szolgáltató adatai

Név: Talento Consulting  Kft.

Cím: 1092 Budapest, Bakáts tér 9.

Adószám: 23790128-2-43

Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-978023

Számlavezető bank: AXA Bank

Bankszámlaszám: 17000019-13541428

Telefonszám: +36 20 921 5015

E-mail: info@koppanyemese.hu

 1. Vásárló

Aki a webáruház szolgáltatásait igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árut, vagy árukat rendel meg.

 1. Szállító

A Talento Consulting Kft által megbízott szállítmányozó cég, futárszolgálat.

 1. Adatvédelem

A webáruházban megadott adatait kiemelt biztonsággal kezeljük, és az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Látogatóinknak a megrendelés folyamán meg kell adniuk személyes adataikat, amely adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében kérjük be és tároljuk. Ügyfélszolgálatunk az Ön által megadott adatokat arra használja, hogy indokolt esetben felvegye Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a regisztrációnál megadott adatokban hibát, vagy hiányosságot észlel, kérjük jelezze azt ügyfélszolgálatunknak (info@koppanyemese.hu vagy +36 20 9215 015). A Szolgáltató tiszteletben tartja és védi a honlapjára látogatók adatait. A regisztrációval rendelkezésünkre bocsátott adatokat tároljuk, és szigorúan bizalmasan kezeljük. Azokat semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, nem tesszük hozzáférhetővé, nem hozzuk nyilvánosságra (kivéve a kötelező jogszabályi előírásokban rögzített adatszolgáltatási kötelezettség, illetve a postai vagy futárszolgálat részére a kiszállításhoz szükséges adatok). A megrendelések érvényességét telefonon ellenőrizhetjük, ezért kérjük, hogy a telefonszámát minden esetben adja meg! Telefonszám és e-mail cím megadása nélkül a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni!

 1. Az Általános Szerződési Feltételek közzététele

A webáruház Általános Szerződési Feltételek Vásárló által történő elfogadása a webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A Feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut rendel meg, vásárol.

 1. Az Általános Szerződési Feltételek hatálya

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a webáruház Általános Szerződési Feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház Általános Szerződési Feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A webáruház Általános Szerződési Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

 1. Általános Szerződési Feltételek területi hatálya

A Szolgáltató által fenntartott adathálózati kezelői felület az adathálózat (internet) sajátosságai miatt mind belföldről, mind külföldről elérhető. Az Eladó azonban kizárólag a Magyar Köztársaság területére címzett megrendeléseket fogad el.

 1. A szerződés tárgya

Felek a jelen szerződésben és a webáruházban meghatározott módon és feltételekkel egymással adásvételi szerződést kötnek, amelynek alapján Szolgáltató köteles a termék tulajdonát a Vásárlóra átruházni, és a terméket a Vásárlóra birtokába bocsátani, míg Vásárlóra köteles a vételárat megfizetni és a terméket átvenni.

 1. A szerződés létrejötte

A Felek közötti jogviszony a megrendelő űrlap elküldésével jön létre. Szolgáltató vállalja, hogy a rendszer minden egyes megrendelésről elektronikus levelet küld a Vásárlónak, mely tartalmazza a megrendeléssel kapcsolatos összes információt, és ezzel létrejön a termék adás-vételére vonatkozó jogviszony Felek között. Ez a megrendelés beérkezését követő 2 munkanapon belül megtörténik.

 1. Árak

A termékek mellett feltüntetett ár a termék bruttó ajánlati egységára, amely forintban értendő. A termék és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a megrendelésen a termék megnevezése mellett, majd a rendelésről küldött visszajelző e-mailben is szerepel.

 1. Fizetési módok

A fizetés történhet banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel. Banki átutaláshoz elektronikus díjbekérőt küldünk, a papír alapú számlát az áruval együtt postázzuk. Az árut a vételár beérkezése után azonnal postázzuk, várhatón 1-3 munkanapon belül érkezik majd, postai ajánlott küldeményként. Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben az előzetesen megjelölt 1-3 munkanapot túllépjük. Ennek előfordulása esetén a Vásárlót emailben tájékoztatjuk

 1. Szállítási feltételek

A postaköltség 10.000 Ft megrendelés alatt 1200 Ft, 10.000 FT felett nem számítunk fel postaköltséget. A szállítás a Magyar Posta útján, ajánlott küldeményként történik. A meghiúsult kiszállításból eredő károkat, amennyiben ez az Ön hibájából történik, annak mindennemű költségeit Önnek kell megtérítenie.

 1. A vásárlástól való elállás joga

A csomagküldő internetes vállalatokra vonatkozó jogszabály értelmében Önnek joga van az áru átvételét követő 14 napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A rendeléstől való elállást az info@koppanyemese.hu e-mail címre küldve jelezheti. A levél törzsében kérjük tüntesse fel a megrendelés időpontját, a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint eláll a szerződéstől. Ebben az esetben haladéktalanul, de legkésőbb az átvételtől számított 14 napon belül postai úton juttassa vissza az árut buborékos borítékban, ajánlott küldeményként, a Talento Consulting Kft. részére, 1092 Budapest Bakáts tér 9. címre. Az Ön által kifizetett összeget az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatérítjük. Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli. Az áru csak az eredeti számlával együtt szolgáltatható vissza. Amennyiben az áru sérült, vagy viseltes állapotban van, az eladó kérheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Budapest, 2015.04.29.

Hírlevél feliratkozás

Ha szívesen kapnál tőlem rendszeresen információkat, inspirációkat, itt feliratkozhatsz a hírlevelemre.

Sikeres feliratkozás