Jogi nyilatkozat

A Talento Consulting Kft. által üzemeltetett www.koppanyemese.hu weboldal használatának ténye azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette és elfogadja az alábbi feltételeket:

A Talento Consulting Kft. által üzemeltetett weboldal teljes tartalma (szöveges tartalom, adatbázisok tartalma, fotók, képek, videók, egyéb média fájlok) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerinti védelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Talento Consulting Kft. jogosult.

A Talento Consulting Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában – jelen nyilatkozatban foglalt kivétellel – felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Talento Consulting Kft. jelen nyilatkozattal beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Talento Consulting Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Talento Consulting Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyre hivatkoznak. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért a Talento Consulting Kft. nem vállal felelősséget.

A vásárlók, regisztrált felhasználók, és feliratkozók által megadott személyes adatokat a Talento Consulting Kft. bizalmasan kezeli, harmadik félnek azokat, a jogszabályokban előírt esetektől eltekintve, hozzájárulásuk nélkül nem adja tovább. A Talento Consulting Kft. az általa rögzített személyes adatokból statisztikai jellegű összegzéseket készíthet, amelyek azonban nem alkalmasak egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra.

A Talento Consulting Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért a Talento Consulting Kft. felelősséget nem vállal. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap nem megfelelő működésből, hiányosságból, pontatlanságából, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Talento Consulting Kft. jelen nyilatkozattal kifejezetten kizárja.

Hírlevél feliratkozás

Ha szívesen kapnál tőlem rendszeresen információkat, inspirációkat, itt feliratkozhatsz a hírlevelemre.

Sikeres feliratkozás