konzultáció férfiaknak

karrier – küldetés – hivatás

konzultáció férfianak

karrier – küldetés – hivatás

Milyen lenne az életed, ha megtalálnád az örömöt abban, amit csinálsz? Ha önmagadat is meghaladva képviselnéd a belső igazságodat? Ha újra kapcsolódni tudnál önmagadhoz, és ebből a bizonyosságból hoznád meg a döntéseidet?

„A legbátrabb dolog, amit valaha mondhatsz, hogy segítségre van szükségem.”
Dr. Máté Gábor

Milyen lenne az életed, ha megtalálnád az örömöt abban, amit csinálsz?
Ha önmagadat is meghaladva képviselnéd a belső igazságodat?
Ha újra kapcsolódni tudnál önmagadhoz, és ebből a bizonyosságból hoznád meg a döntéseidet?

„A legbátrabb dolog, amit valaha mondhatsz, hogy segítségre van szükségem.”
Dr. Máté Gábor

„Sikeres vagyok, de nem vagyok boldog.”

„Mindenem megvan, mégis hiányzik valami.”

„Jól megy a business, de unom már egy kicsit.”

„Nem vagyok boldog, mert nem tudom, ki vagyok és mit is akarok.”

„A munkám már nem ad igazi kihívásokat.”

Ezeket a mondatokat sikeres férfiaktól hallottam, amikor a karrierjük csúcsán jártak. Amikor a legtöbben sikeresnek tartották és irigyelték őket, felnéztek rájuk és példaképként tisztelték őket. Ők pedig mélyen legbelül fáradtnak, kimerültnek, motivációvesztettnek és kiégettnek érezték magukat. Ilyenkor egy ideig még vigasztalódást jelentenek a különleges hobbik, az utazások, a jó éttermek, vagy a márkás ruhadarabok, órák, autók és egyéb tárgyak birtoklása, rövid ideig lelkesedni tudsz egy magasabb pozícióért, egy új kihívásért, de mindig visszajutsz oda, hogy mi az értelme az egésznek.

Ha már mindened megvan, miért tudsz még lelkesedni?

Az anyagi világban való gyarapodás, az életszínvonalad fenntartása megköveteli, hogy a teljesítményedet és az aktivitásodat mindig magas szinten tartsd. A pozíciód adta keretek között definiálod önmagad, de már nem tudod, ki is vagy valójában. A cég- és a részvényesi érdek képviselete mellett háttérbe szorul az énképviselet és a belső motiváció. Ebben a folyamatos kiáramlásban nincs tér és idő a leállásra, az elvonulásra, az átgondolásra, de még a betegségre sem. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak, hogy leállj. Nem teheted meg, hogy kilépj a munkahelyedről, és fejest ugorj a semmibe.

 

Akkor mégis mit tehetsz?

Ha változtatni akarsz, át kell helyezned a fókuszt a lelki megújulásra, a testi-szellemi jól-létedre. A lelki megújulás a belső szabadságod felfedezését és felnövesztését jelenti, a saját magad iránti elkötelezettséged megújítását. Ez nem egy lineáris és kiszámítható folyamat, mint amiben eddig éltél, és amiben jól elboldogulsz. Vannak benne fel- és leívelő szakaszok, önmagad szakadatlan keresése.

 „Nem tudsz átkelni a tengeren csupán bámulva a vizet.”
Rabindranath Tagore

De mégis, hova fog ez elvezetni? Nem tudom. Egyszer csak elkezd pislákolni benned a láng, és megérzed, hogy merre hív a szíved.

Ha engem választasz kísérőnek magad mellé, nem fogom neked megmondani a megoldást. Azt se fogom javasolni, hogy keress új munkahelyet, mert nem ez a megújulás kulcsa. A karrierválság ugyan jelezheti a karrierváltás szükségességét, de alkalmat is adhat a megújulásra. Nincs életkorhoz kötve, hogy felfedezd az élethivatásodat, és ráébredj a küldetésedre.

Milyen lenne az életed, ha megtalálnád az örömöt abban, amit csinálsz? Ha önmagadat is meghaladva képviselnéd a belső igazságodat? Ha újra kapcsolódni tudnál önmagadhoz, és ebből a bizonyosságból hoznád meg a döntéseidet?

„A legbátrabb dolog, amit valaha mondhatsz, hogy segítségre van szükségem.”
Dr. Máté Gábor

Ultrarövid terápiás konzultáció

Ha számít neked az idő, és hatékonyan akarsz lényeges felismerésekig eljutni, és érdemi döntéseket hozni, akkor neked való ez a konzultáció.
Az Ultrarövid Terápia® egy – Dr. Buda László által kifejlesztett – intenzív egyéni konzultációs módszer, melynek legfőbb jellemzői a gyorsaság, a mélység és a hatékonyság.

Motivációs térkép karriertanácsadás

Egy alkalommal, 2 órás időkeretben, a karrieredre és a munkával kapcsolatos motivációs energiádra fókuszálva igyekszünk konkrét lépéseket meghatározni a vágyott állapot elérése felé. A Motivációs Térkép® egy 10-15 perc alatt kitölthető online kérdőív, amely pillanatfelvételt ad arról, hogy mi motivál a munkádban, hol folyik el a motivációd, és mekkora a jelenlegi motivációs szinted. A teszt alapján meghatározzuk, milyen teendőid vannak, hogy a sikerek mellett megtaláld az örömöt is a hivatásodban, és ne csak munkád legyen, hanem küldetésed.

kapcsolat

kapcsolat

Ha kérdésed van, az űrlapot kitöltve küldhetsz nekem üzenetet vagy keress személyes elérhetőségeim valamelyikén.

+36 20 921 5015

+36 20 921 5015

© 2022 Minden jog fenntartva koppanyemese.hu

Hírlevél feliratkozás

Ha szívesen kapnál tőlem rendszeresen információkat, inspirációkat, itt feliratkozhatsz a hírlevelemre.

Sikeres feliratkozás