Ezen a héten a mindennapok rohanásából kiragyogott egy találkozás. Összefutottam valakivel, aki hisz bennem. Aki emlékeztetett az utamra. Aki többet lát bennem, mint amit elhiszek magamról. Aki ezt újra és újra a tudomásomra hozza, és arra inspirál, hogy tegyem meg a következő lépést.

És erről eszembe jutott, hogy mindenkinek szüksége van valakire, aki hisz benne. Akkor is, amikor te nem hiszel magadban. Sőt, talán akkor a leginkább.

Valakire, aki már akkor is látja az utadat, amikor te még kételkedsz magadban.

Aki megmutatja neked azt a valakit, akivé válhatsz. A lehető legjobb önmagadat látja benned, amikor te még kevésnek érzed magad.

Aki újra és újra arra inspirál, hogy indulj el, menj tovább és ne add fel.

Aki észreveszi a ragyogásodat, és visszatükrözi neked.

Aki mindig figyelmeztet arra, hogy a tehetség nemcsak adomány, hanem felelősség is. Nem engedi, hogy elpazarold, újra és újra arra ösztökél, hogy adj belőle a világnak is. Aki hisz benned, az hisz abban, hogy önmagadon is túlmutató küldetésed van.

Szerencsés vagyok. Életem különböző szakaszaiban mindig volt valaki, aki hitt bennem, és nagy dolgokra inspirált.

Az irodalom tanárnőm, aki a versmondó versenyekre készített fel, és akinek többek között azt is köszönhetem, hogy nem félek, ha több száz ember elé kell kiállnom. Félni nem félek ugyan, csak eszméletlenül izgulok.

Az orosz tanárnőm, aki nem a nyelvet tanította, hanem a nyelvről és a kultúráról tanított, és maximalista volt. Neki köszönhetem azt, hogy nem elégszem meg a jóval, mert tudom, hogy mindig van jobb. Persze ma már tudom, hogy maximalistának lenni igen fárasztó, és tanulom beosztani az energiámat, amiben van még mit fejlődnöm.

Ki az, aki benned hisz? Aki inspirál, ösztönöz, lelkesít, láttatja veled az utadat, megmutatja neked a lehető legjobb önmagadat, és nem hagyja, hogy ne teljesítsd be a küldetésedet?

Mindenkinek szüksége van valakire, aki hisz benne. Gyereknek a szülő vagy egy tanár, egy edző, aztán később egy jó vezető vagy egy jó barát.

Aki hisz benned, az olyan, mint Nicholas Cage az Angyalok városa című filmben. Őrangyal.

Ki a te őrangyalod?

Hírlevél feliratkozás

Ha szívesen kapnál tőlem rendszeresen információkat, inspirációkat, itt feliratkozhatsz a hírlevelemre.

Sikeres feliratkozás